Tunturi-Lapin Ympäristöterveydenhuolto

  • Etusivu
  • Elintarvikevalvonta
  • Eläimet
  • Terveydensuojelu
  • Tupakka
  • Yhteystiedot
  • Etusivu
  • Elintarvikevalvonta
    • Elintarvikevalvonta
    • Alkutuotanto
      • Alkutuotannon tuotantomäärät
      • Kala alkutuotteena
      • Maito alkutuotteena
      • Omavalvonta alkutuotannossa
      • Luonnonvaraiset keräilytuotteet alkutuotteena
      • Riista alkutuotteena
    • Asiakasvalitukset ja ruokamyrkytysepäilyt
    • Elintarviketoiminnan rekisteröinti
    • Liikkuva elintarvikehuoneisto
    • Elintarvikekuljetukset
    • Hyväksytty elintarvikehuoneisto eli laitos
    • Hygieniapassi ja terveydentilan selvitys
    • Oivahymy- valvontatietojen julkaiseminen
    • Omavalvonta
    • Toimijan ohje ruokamyrkytysepäilytapauksessa
    • Toimijan vaihtuminen, lopettaminen tai keskeyttäminen
    • Vähäriskinen elintarvikkeiden myynti tai tarjoilu
    • Suuri yleisötilaisuus
    • Poronlihan myynti
  • Eläimet
    • Eläinlääkäripalvelut
    • Eläinlääkäripäivystys
    • Eläinlääkärivastaanotto
    • Eläinsuojelu
    • Eläinten hautaaminen
    • Hautaaminen
    • Lemmikkieläinten vientitodistukset
    • Löytöeläimet
    • Tuho- ja haittaeläimet
  • Terveydensuojelu
    • Terveydensuojelu
    • Asumisterveys
    • Koulut, oppilaitokset, lasten päivähoitotilat ja lastenkodit
    • Majoitustoimintaan tarkoitettu tila
    • Suuri yleisötilaisuus
    • Talousvesi
      • Yksityiset kaivot
      • Kiinteistöjen vesijärjestelmät
    • Uimavedet
    • Sosiaalihuollon toimintayksiköt
    • Omavalvonta
  • Tupakka
    • Tupakka
    • Nikotiinivalmisteet
  • Yhteystiedot
    • Yhteystiedot
    • Tunturi-Lapin Ympäristöterveydenhuollon jaosto
  • Etusivu
  • Elintarvikevalvonta
    • Elintarvikevalvonta
    • Alkutuotanto
    • Asiakasvalitukset ja ruokamyrkytysepäilyt
    • Elintarviketoiminnan rekisteröinti
    • Liikkuva elintarvikehuoneisto
    • Elintarvikekuljetukset
    • Hyväksytty elintarvikehuoneisto eli laitos
    • Hygieniapassi ja terveydentilan selvitys
    • Oivahymy- valvontatietojen julkaiseminen
    • Omavalvonta
    • Toimijan ohje ruokamyrkytysepäilytapauksessa
    • Toimijan vaihtuminen, lopettaminen tai keskeyttäminen
    • Vähäriskinen elintarvikkeiden myynti tai tarjoilu
    • Suuri yleisötilaisuus
    • Poronlihan myynti
  • Eläimet
  • Terveydensuojelu
  • Tupakka
  • Yhteystiedot
  • Elintarvikevalvonta
  • Alkutuotanto
  • Asiakasvalitukset ja ruokamyrkytysepäilyt
  • Elintarviketoiminnan rekisteröinti
  • Liikkuva elintarvikehuoneisto
  • Elintarvikekuljetukset
  • Hyväksytty elintarvikehuoneisto eli laitos
  • Hygieniapassi ja terveydentilan selvitys
  • Oivahymy- valvontatietojen julkaiseminen
  • Omavalvonta
  • Toimijan ohje ruokamyrkytysepäilytapauksessa
  • Toimijan vaihtuminen, lopettaminen tai keskeyttäminen
  • Vähäriskinen elintarvikkeiden myynti tai tarjoilu
  • Suuri yleisötilaisuus
  • Poronlihan myynti

Tutustu seuraaviin oppaisiin.

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/elintarvikeryhmat/liha-ja-lihavalmisteet/poronlihan-suoramyynti/poronlihan-suoramyyntitoiminta/

https://issuu.com/paliskunnat/docs/lihankasittelyn_mahdollisuudet_2019

https://issuu.com/paliskunnat/docs/poronlihan_suoramyyjan_omavalvontasuunnitelma_2020